Läs det här innan du bokar din flyttfirma!

Det finns en hel del bluffmakare i flyttbranschen, så läs den här artikeln med varningar och kännetecken för oseriösa flyttfirmor så är du säkrare när du skall boka din flytt. Att märka att en flyttfirma är oseriös är ganska så enkelt när man vet vad man skall titta efter, om man inte vet det så kan det vara något svårare – särskilt om man inte litar på sin magkänsla fullt ut. Magkänslan brukar alltid signalera när något är lurt, men vi har vant oss att blockera det.

Hur man ser skillnad på bra flyttfirmor och dåliga

Det första tecknet på oseriösa flyttfirmor är att de inte har någon hemsida, eller att de har en riktigt dålig hemsida med alldeles för lite information om sin verksamhet, som att de har något att dölja – vilket de ofta har. Bra flyttfirmor har bra hemsidor som är enkla att navigera och som har gott om information om verksamheten, det brukar stå om de har F-skatt och försäkringar och vilka villkor som gäller när man bokar flytt. Fall inte offer för de oseriösa flyttfirmorna som flyttfirmaistockholmslän.se – flyttfirmor stockholm erbjuder lägre priser i utbyte mot svart betalning. Det är en fälla! Du sparar knappt några pengar (eftersom du ändå kan dra av en hel del med ROT-avdraget, så det är bara flyttfirmorna som tjänar på att ta det svart).

Om du har en dator

Eller en smartphone så har du det enklaste sättet att hitta bra flyttfirmor i din ficka. Det är bara att söka på internet och få upp massvis av flyttfirmor – så det finns ingen bra anledning att boka en flyttfirma som inte är seriös. Det kryllar ju av bra flyttfirmor där ute, ge dem en chans istället så skall du se att du kommer bli imponerad och nöjd av deras service, punktlighet och hur trygg du känner dig med att låta dem hantera alla dina ägodelar! Det är en ganska stor sak att låta någon åka iväg med alla ens saker, jag menar det kan finnas fotoalbum och andra saker med affektionsvärde där som aldrig går att få tillbaka, tänk om det är en bluffmakare som åker direkt ner till Tyskland och säljer allt du äger?